Over PTA

Leer ons beter kennen

Over PTA

PTA Midden Nederland is een bouwkundig tekenbureau uit Barneveld/ Kootwijkerbroek. Wij helpen particulieren en ondernemers om nieuwbouwdromen te realiseren. Dat doen we onder meer door te adviseren, vooronderzoek te doen, het ontwerp en technisch ontwerp te maken, de benodigde vergunningen te regelen, te helpen bij het contracteren van een aannemer en de bouw te begeleiden.

Oprichter Jaap van den Brink

Aangenaam! Ik ben Jaap van den Brink, oprichter van PTA Midden Nederland. Ik ben PTA ooit begonnen omdat ik merkte dat mensen behoefte hadden aan een praktische ontwerper. Iemand die ontwerpen en bouwkunde samenbrengt. Ik wil ook graag voor jou een woning of bedrijfspand realiseren dat helemaal aansluit bij je wensen en je verwachtingen overtreft.

Neem contact op

Nuchter, praktisch en goed doordacht

Kies je voor PTA Midden Nederland? Dan kies je voor een no-nonsense partner. Wij als ontwerpbureau maken dezelfde mooie ontwerpen als een architectenbureau. Maar dan met een aantrekkelijker prijskaartje en zonder daar heel gewichtig over te doen. We dringen je niet onze stijl op. En houden dankzij onze bouwtechnische achtergrond bij het ontwerp al rekening met de haalbaarheid van het ontwerp en jouw budget. Bovendien kunnen we je volledig ontzorgen. Van het in kaart brengen van de mogelijkheden van je kavel tot de oplevering van je nieuwe woning of bedrijfspand.

Projecten bekijken

Onze beloftes

Hieronder vindt u de drie kernwaarden die bij PTA Midden Nederland hoog in het vaandel staan.

Gratis de mogelijkheden van jouw kavel inzichtelijk

Dit is geheel vrijblijvend

Ik wil meer informatie

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!