Ontwerp

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen

Ontwerp woning of bedrijfspand

Als je zelf gaat bouwen? Dan is the sky the limit. Dat is mooi en tegelijkertijd ook uitdagend. In een ontwerptraject helpt PTA Midden Nederland je om je wensen concreet te krijgen en slimme keuzes te maken. Samen werken we toe naar een ontwerp dat helemaal past bij hoe jij wilt wonen of werken. Dat doen we op een lekker praktische en nuchtere manier. Je krijgt dezelfde mooie ontwerpen en artist impressions als bij een architect. Maar dan met een verrassend aantrekkelijk prijskaartje.  

Volledige ontwerpvrijheid

Hou je van een landelijke bouwstijl of heb je juist een moderne smaak? Droom je van een luxe notariswoning of zie je jezelf al wonen in een Kempische woonboerderij? Bij PTA Midden Nederland realiseren we ontwerpen voor woningen en bedrijfspanden in elke stijl. We dringen je dus niet onze smaak op en proberen geen eigen ‘handtekening’ in het ontwerp van uw huis of pand te zetten. Want uiteindelijk is het niet ons ontwerp, maar jouw ontwerp. En ga jij ergens wonen of werken. Niet wij. Uiteraard houden we in onze schetsontwerpen, voorlopige ontwerpen en definitieve ontwerpen wel rekening met de kansen en mogelijkheden van jouw kavels en de eventuele ontwerpeisen die gelden voor jouw kavel.  

Hoe ziet een ontwerptraject eruit? 

Een ontwerptraject bestaat uit verschillende fases. De eerste stap? Dat is in kaart brengen wat er kan en mag op jouw kavel. En wat jij belangrijk en mooi vindt. Deze vooronderzoeken en het Programma van Eisen (pve) vormen het vertrekpunt voor de eerste schetsontwerpen. Aan de hand van deze ontwerpvarianten gaan we samen jouw bouwplannen steeds verder verfijnen. Eerst tot een voorlopig ontwerp, later tot een definitief ontwerp dat nodig is voor het aanvragen van vergunningen. 

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen