Bouwvergunningen

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen

Geen stress tijdens de voorbereidingen

Nederland is een land van regeltjes. Dat ga je merken als je wilt bouwen. Je moet veel onderzoeken (laten) doen en vergunningen aanvragen. Dat kost veel tijd en kan heel frustrerend zijn. PTA Midden Nederland loodst je soepel door die stugge eerste fase van je bouwproject heen. Dit kunnen we voor je betekenen:

Vooronderzoek

Wat gebeurt er de komende jaren in de omgeving van jouw kavel? Aan welke ruimtelijke, milieu- en beeldkwaliteitseisen moet jouw nieuwbouwplan precies voldoen? En is wat je in je hoofd hebt ook financieel haalbaar? Dat zoekt PTA Midden Nederland graag voor je uit. En als er bouwbelemmeringen zijn, zoeken we samen naar een oplossing.

Omgevingsvergunning

Als je een nieuwe woning of een bedrijfspand gaat bouwen, heb je bijna altijd een omgevingsvergunning nodig. Soms moet je zelfs meerdere vergunningsaanvragen doen. Je toont daarmee aan dat jouw bouwplan geen overlast of milieuschade veroorzaakt. PTA Midden Nederland voorziet je graag van de benodigde tekeningen en berekeningen.

Bouwbesluitberekening

Bouwbesluitberekening en -toetsing Is de constructie van je nieuwe woning veilig? Komt er straks genoeg frisse lucht binnen? Is jouw bedrijfspand wel duurzaam? Allemaal vragen die aan bod komen in het Bouwbesluit. Met berekeningen toont PTA Midden Nederland aan dat jouw plan voldoet aan alle wettelijke eisen. Je moet die berekeningen laten toetsen als je een omgevingsvergunning aanvraagt.

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen