Bouwmogelijkheden kavel – kavelanalyse

Het analyseren van de mogelijkheden van jouw kavel

Gratis kavelanalyse voor je woning of bedrijfspand

Je hebt een kavel op het oog. Misschien zie je jezelf er al wonen of werken. Maar wat voor huis mag je bouwen op dat kavel? Of welke bouwmogelijkheden biedt het kavel eigenlijk voor jouw bedrijf? Dat brengt PTA Midden Nederland voor je in kaart met een kavelanalyse. De kavelanalyse is gratis en vrijblijvend.  

 

Wat staat er in het gratis onderzoeksrapport

  • Bouwafmetingen kavel: Wat zijn de exacte afmetingen van het bouwkavel, op welk deel mag je bouwen en hoe ver moet je uit de grens van het kavel blijven?
  • Bouwmogelijkheden kavel (bestemming): Wat voor type woning of bedrijfspand mag je hier bouwen?
  • Bouwmogelijkheden kavel (bouwkundig): Hoe hoog groot en hoe hoog mag je precies bouwen op het kavel?
  • Bouwmogelijkheden kavel (uitstraling): Aan welke welstandseisen moet je bouwplan voldoen of geldt er een beeldkwaliteitsplan voor het kavel?

Kavelanalyse per mail of persoonlijke toelichting

Om een gratis kavelanalyse voor je te kunnen doen, heb ik wat gegevens van je nodig. Die kun je hieronder invullen. Er zijn dan twee opties: 

  • Ik stuur je het onderzoeksrapport binnen 1 werkdag per mail toe. Je kunt dan zelf lezen hoe het zit met jouw kavel en huis of bedrijfspand. 
  • Ik licht de resultaten toe bij jou of bij ons op kantoor. Daar maken we dan een afspraak voor. Ik kan dan ook dieper ingaan op de bouwmogelijkheden van het kavel.

Voor de zekerheid: de gratis kavelanalyse verplicht je tot niets, maar we helpen je natuurlijk graag om daarna ook het ontwerp te maken.