(Bouwkundig) Advies

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen

Vergunningsvrij bouwen

Wil je jouw woning uitbreiden of iets bij je huis bouwen? Dan is daar vaak geen omgevingsvergunning voor nodig. Voorwaarde is wel dat je áchter je woning bouwt of bijbouwt. Ook dan zijn er nog wel spelregels. De belangrijkste hebben we voor je op een rij gezet.

Duurzaamheid en technische installaties

Wil je een nul-op-de-meter-woning, passiefhuis, BENG-woning of een energieneutraal huis bouwen? Dan vraagt dat slimme, duurzame keuzes in het ontwerp. PTA Midden Nederland heeft daar ervaring mee. We nemen je mee in de mogelijkheden als het gaat om duurzaam bouwen en adviseren je over de duurzaamheidseffecten van ontwerpkeuzes.

Bestemmingsplan-wijziging en sloopmeters

Heb je een kavel op het oog, maar kan je daar niet de woning of het bedrijfspand bouwen dat je voor ogen hebt? Of wil je in het buitengebied bouwen, maar moet je daarvoor sloopmeters hebben? PTA Midden Nederland schat graag voor je in of je plan kansrijk is, ontzorgt je door alle benodigde documenten aan te leveren en brengt je in contact met aanbieders van sloopmeters. 

Bouwbegeleiding

Het bouwen van een huis of bedrijfspand is een complex project. Je moet veel beslissingen nemen, met verschillende partijen schakelen. PTA Midden Nederland neemt je graag dat werk uit handen. We kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen bij de selectie van aannemers en het maken van prijs-  en contractafspraken. En de voortgang en kwaliteit van de bouw bewaken.

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen