(Bouwkundig) Advies

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen

Bouwkundig advies door een specialist

Ga je zelf een huis of bedrijfspand bouwen of wil je jouw bestaande woning of bedrijfspand grondig renoveren? Dan komt er veel op je af. Het is dan fijn als je kunt terugvallen op bouwkundig advies van een specialist die hier dagelijks mee bezig is. PTA Midden Nederland is een bouwkundig adviesbureau met zulke specialisten. We helpen je met ons bouwkundig advies graag om slimme, betaalbare en toekomstbestendige keuzes te maken. 

 

Bouwkundig advies in elke fase van jouw bouwproject

Bouwkundig advies is er in alle soorten en maten. Bij PTA Midden Nederland kijken we graag wat jij nodig hebt. Misschien wil je weten wat een bouwproject globaal gaat kosten. Of wat er technisch en constructief mogelijk is in een bestaand huis of bedrijfspand. Maar bouwkundig advies kan ook gaan over de beste duurzame installaties voor je pand, hoe je voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit of hoe je een bestemmingsplanwijziging aanpakt. In elke fase van jouw bouwproject delen we graag onze bouwtechnische en ontwerpkennis met jou, zodat je niets over het hoofd ziet. Meer weten? Bekijk al onze mogelijkheden in bouwadvies

 

Combineer advies met deskundige bouwbegeleiding

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar de bouw van jouw woning of bedrijfspand? Dan is bouwbegeleiding door PTA Midden Nederland misschien wat voor jou. We kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen bij de selectie van aannemers en het maken van prijs-  en contractafspraken. Of de voortgang van de bouw en de kwaliteit van het bouwproces bewaken en voor jou of samen de overleggen met aannemers en onderaannemers voeren. Dat scheelt jou veel tijd. Bovendien sta je sterker met de bouwtechnische kennis van onze specialisten. 

 

 

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen