Bouwbegeleiding

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen

Het bouwen van een huis of bedrijfspand is een complex project. Je moet veel beslissingen nemen, met verschillende partijen schakelen. En dat vaak naast je werk en gezinsleven. Daarom is het fijn als er iemand naast je staat die met je meedenkt, je werk uit handen neemt en problemen voor je oplost. PTA Midden Nederland begeleidt graag jouw bouwproject. 

 

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Advies en ondersteuning bij de selectie van een constructeur en aannemer
  • Ondersteuning bij het maken van prijs- en contractafspraken
  • Bewaken dat de bouw conform het ontwerp wordt uitgevoerd. 
  • Bewaken van voortgang, kwaliteit en budget van het bouwproces. 

 

Wat levert bouwbegeleiding je op?

Bouwbegeleiding geeft je in de eerste plaats rust. Het is prettig om te weten dat er iemand meekijkt die al tientallen keer dit proces heeft doorlopen. En die let op de details die jij misschien over het hoofd ziet. Door de professionele bouwbegeleiding van PTA Midden Nederland voorkom je dure, veelgemaakte bouwfouten en neemt de kans op problemen tijdens en uitloop van de bouw af. En onze bouwtechnische expertise en ontwerpkennis zorgt ervoor dat ook de woning gebouwd wordt die jij voor ogen had! 

 

Hoe werkt bouwbegeleiding door PTA?

Daar maken we samen afspraken over. Als je wilt kan PTA Midden Nederland op structurele basis de bouw bezoeken, controleren en daarover naar jou terugkoppelen. Maar het is ook mogelijk dat je zelf een groot deel van de bouw begeleidt en aan de bel trekt als je tijd of kennis tekort komt. De meeste meerwaarde kunnen we bieden als PTA Midden Nederland het hele traject voor je verzorgt: van vooronderzoek en ontwerp tot de begeleiding van de bouw. 

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen