3D-visualisaties

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen

Met de schetsen en plattegronden krijg je al een aardig beeld van je nieuwe woning of bedrijfspand. Maar uiteindelijk geeft een 3D-visualisatie toch het allerbeste beeld van bijvoorbeeld de verhoudingen van een gebouw en het effect van verschillende materiaalkeuzes en kleuren. Daarom zet PTA Midden Nederland graag jouw schetsontwerp om in een levensechte artist impressions.

 

Meer inzicht en basis voor het BIM-model

Hoe ziet je huis er uit vanaf de straat? Hoe valt het licht binnen in de woonkamer? En wat zie je straks vanuit de tuin? Dat zie je perfect in een 3D-visualisatie. Zo voorkom je dat je achteraf denkt: hadden we dat toch maar anders gedaan. De 3D-visualisaties zijn bovendien een belangrijk onderdeel van het BIM-model dat we maken. Dat model bevat alle informatie voor de bedrijven die betrokken zijn bij de bouw van jouw woning of bedrijfspand. 

 

Inbegrepen bij een definitief ontwerp

Laat je PTA Midden Nederland het schetsontwerp maken van jouw nieuwe woning? Dan is het maken van de 3D-visualisaties bij de prijs inbegrepen. Na het maken van de 3D-visualisatie kun je natuurlijk nog aanpassingen aan je ontwerp laten doorvoeren. PTA Midden Nederland maakt ook 3D-visualisaties in opdracht van architecten en andere bouwkundig teken- en adviesbureaus.

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen