Voorlopig-/ definitief ontwerp

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen

Schetsontwerp en definitief ontwerp

Weet je wat er ongeveer kan op jouw kavel? Dan is het tijd om de ideeën in je hoofd om te zetten in de eerste schetsen. PTA Midden Nederland helpt je om je wensen concreet te krijgen, slimme keuzes te maken en je ontwerp steeds verder te verfijnen.

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Opstellen van een Programma van Eisen: we gaan eerst rustig om tafel om te kijken wat je belangrijk en mooi vindt. Het is geen probleem om daar in de avond voor af te spreken.
  • Maken van het eerste schetsontwerp: op basis van jouw wensen, maak ik de eerste plattegronden en geveltekeningen. Als je eenmaal iets voor je ziet, is het vaak makkelijker om keuzes te maken.
  • Maken van een definitief ontwerp: in verschillende feedbackrondes werken we toe naar de definitieve indeling en uitstraling van jouw woning of bedrijfspand.
  • Maken van 3D-visualisaties: met mooie artist impressions brengen we jouw woning of bedrijfspand tot leven. Je krijgt zo een perfecte indruk van het eindresultaat.

Een ontwerp dat ook bouwkundig haalbaar is

PTA Midden Nederland maakt dezelfde mooie ontwerpen als een architectenbureau, maar pakt het ontwerpproces vooral praktisch aan.  We dringen je niet onze smaak op, maar zorgen wel dat jouw ontwerp architectonisch gezien klopt. Met de juiste verhoudingen, zonder gekke stijlbreuken et cetera. Verder toetsen we in elke fase van het ontwerp of wat jij wilt ook financieel haalbaar is en bouwkundig uitvoerbaar. Zo hoef je niet op het laatste moment nog allerlei aanpassingen aan je ontwerp te doen. In vergelijking met een architectenbureau ben je bij ons bovendien voordeliger uit.

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen