Technisch ontwerp

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen

Van ontwerp naar bouwtechnische afspraken

Het is één van de meest cruciale fases van jouw nieuwbouwproject. Het vertalen van het ontwerp naar gedetailleerde contractafspraken met de aannemer en werkinstructies voor de bouwers. PTA Midden Nederland zorgt dat dit zorgvuldig gebeurt, zodat je niet tijdens de bouw of achteraf voor verrassingen komt te staan.  Dit kunnen we voor je betekenen:

BIM-model

Bij de bouw van jouw nieuwe woning of bedrijfspand zijn tal van bedrijven betrokken. Van ontwerper tot aannemer en van constructeur tot installateur. Het is belangrijk dat ze allemaal dezelfde informatie hebben en optimaal samenwerken. Om dat te bereiken maakt PTA Midden-Nederland een BIM-model. Dat is een 3D-model van een gebouw, met alle tekeningen en gegevens die tijdens de bouw nodig zijn.

Bestektekening

Als het ontwerp van je woning of bedrijfspand definitief is, zetten we dat om naar bestektekeningen. Dat zijn gedetailleerde tekeningen van bijvoorbeeld de opbouw van de fundering of de constructie van het dak. PTA Midden Nederland maakt deze bestektekeningen voor particulieren, ondernemers en architectenbureaus.

Werktekening

Timmermannen, metselaars, loodgieters, elektriciens; ze moeten straks allemaal precies weten wat ze moeten doen tijdens de bouw. Daarvoor gebruiken ze werktekeningen. Dat zijn praktische, gedetailleerde tekeningen over alle onderdelen van jouw woning of bedrijfspand. PTA Midden Nederland zorgt dat iedereen glasheldere werkinstructies heeft.

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen