Ontwerp

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen

Vooronderzoek

Je hebt een kavel op het oog. En droomt misschien al hardop over wat voor woning of bedrijfspand je daar gaat bouwen. Maar wat mag en kan er precies op dat stuk grond? Dat brengt PTA Midden Nederland voor je in kaart tijdens het vooronderzoek. Dat doen we gratis en vrijblijvend.

Schetsontwerp en definitief ontwerp

Weet je wat er ongeveer kan op jouw kavel? Dan is het tijd om de ideeën in je hoofd om te zetten in de eerste schetsen. PTA Midden Nederland helpt je om je wensen concreet te krijgen, slimme keuzes te maken en je ontwerp steeds verder te verfijnen.

3D-visualisatie

Met een 3D-visualisatie krijg je het allerbeste beeld van bijvoorbeeld de verhoudingen van jouw nieuwe woning of bedrijfspand. Of het effect van verschillende materiaalkeuzes. Daarom zet PTA Midden Nederland graag jouw schetsontwerp om in levensechte artist impressions.

Landschappelijke inpassing

Een nieuwe woning of bedrijfspand moet passen in de omgeving. De spelregels daarvoor liggen meestal vast in een beeldkwaliteitsplan. Als je in het buitengebied of in een landelijk omgeving bouwt, komen daar vaak eisen bij op het gebied van ruimtelijke ordening. Ook moet je woning of bedrijfspand dan ingepast worden in het landschap. PTA Midden Nederland helpt je daarbij, eventueel in samenwerking met deskundige partners.

Heb jij interesse?

Antwoord binnen één werkdag!

Contact opnemen