Over PTA

Profiel & Aanpak

Van nature ben ik, Jaap van den Brink, geïnteresseerd in het ontwerpen en het realiseren van leefbare en functionele woningen en gebouwen.

Door mijn studie tot bouwkundig ingenieur en de ervaring die ik heb opgedaan bij diverse bedrijven, heb ik de deskundigheid verworven om u van dienst te zijn bij het tot werkelijkheid komen van uw idee.

Hierbij houd ik mij geregeld bezig met duurzame en innovatieve oplossingen.

Om u op mijn manier het beste van dienst te kunnen zijn, heb ik in 2013 het bedrijf PTA Midden Nederland B.V. opgericht.

Het belang van de opdrachtgever staat bij PTA Midden Nederland B.V. centraal. Daarom zal de opdrachtgever voortdurend op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen het bouwplan. Betrokken zijn is een van de sterke eigenschappen van het bedrijf en zorgt voor een vertrouwensrelatie tussen de opdrachtgever en PTA Midden Nederland B.V.

PTA Midden Nederland B.V. ziet dat de flexibiliteit van het bedrijfsleven steeds belangrijker wordt voor de opdrachtgever. Daarom maakt PTA Midden Nederland B.V. zich sterk voor flexibele contactmogelijkheden en een flexibele planning.

Visie

In onze toekomstvisie wordt het concept van een multidisciplinaire handelswijze toegepast. Met dit concept verzorgt PTA Midden Nederland B.V. het totale ontwerp- en bouwproces, met daarbij al het teken- en berekenwerk. Hierbij wordt het project volledig uitgewerkt in een 3D-model. Uiteraard met het oog op duurzaamheid en innovatie!

Dit is wat de toekomst maakt!

Contact

Is uw interesse gewekt en kan ik wat voor u betekenen? Neem dan gerust contact op.

Contact

Waarom PTA Midden Nederland B.V.

De kernwaarden van PTA Midden Nederland B.V. voor u op een rij gezet:

  • Flexibele handelswijze
  • Deskundig 
  • Betrokken bij uw bouwplan
  • Concurrerende prijs