Architectuur en ontwerp 

Eisen en wensen als basis

Zonder uitgangspunten kan er geen ontwerp gemaakt worden. Om deze reden beginnen wij met het opstellen van een Programma van Eisen (uw wensen en eisen). Ons inleven in uw idee is onontbeerlijk om daadwerkelijk het beoogde resultaat te behalen, zodat uw eigen idee ook uw eigen woning/gebouw wordt.
Sterk uiteenlopende opdrachten dagen ons elke keer weer uit om onze creativiteit te gebruiken en zo het mooiste resultaat te behalen.

Maatwerk creëren 

Het Programma van Eisen, gecombineerd met onze eigen kennis zal het uitgangspunt zijn voor uw bouwplan. Wij proberen bij elk ontwerp maatwerk te leveren. Als opdrachtgever bent en blijft u direct bij het ontwerp proces betrokken. Tijdens het ontwerp houden wij rekening met de ongeschreven regels van de architectuur. Hierbij kunt u denken aan de juiste verhoudingen, architectuur stijlen et cetera.

Resultaat

Voordat we overgaan tot het uitwerken (bouwkundig tekenwerk) van het ontwerp zullen wij een 3D visualisatie maken van het ontwerp, zodat u een goed gevoel bij het ontwerp krijgt.  Hiermee heeft PTA Midden Nederland B.V. een voorsprong ten opzichte van de traditionele architect.
De 3D visualisatie geeft u ook een helder inzicht in de aspecten die nog extra aandacht vereisen.


Diensten overzicht

Terug naar ons diensten overzicht?

Diensten - overzicht

PTA Midden Nederland B.V.

Contact

Jaap van den Brink
06 - 34 46 69 39
info@ptamiddennederland.nl

Adres

Laageinderweg 16
3774 TD  Kootwijkerbroek

Heeft u vragen?

Bel ons dan op: 06-34466939 of vul onderstaand contactformulier in.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading